Om oss

Din redovisningsbyrå i Örebro

Cleverex Ekonomi och Redovisning startade 2014 och är idag en redovisningsbyrå som erbjuder alla typer av ekonomitjänster för både privatpersoner och företag. Hos oss kan du få hjälp med hela eller delar av den ekonomiska administrationen, alltid skräddarsytt efter dina behov och önskemål.

Glatt möte på redovisningsbyrå
Ekonomer räknas och analyserar material på kontoret

Våra tjänster

Våra tjänster vänder sig till både företag och privatpersoner, vi vill underlätta din vardag så att du kan fokusera helt på din kärnverksamhet. På Cleverex Ekonomi och Redovisning har vi stor erfarenhet och kompetens, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av tjänster. Tillsammans skräddarsyr vi lösningar anpassade efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder hjälp med allt från löpande redovisning och bokföring till lönehantering, deklarationer, bokslut, årsredovisningar, ekonomisk rådgivning, hjälp vid nystart av företag och mycket mer.

Brett utbud av tjänster

Tack vare vår stora erfarenhet och breda kompetens kan vi erbjuda ett stort utbud av tjänster för alla dina behov. Vi kan bland annat hjälpa dig med allt från bokföring till bokslut, årsredovisningar, deklarationer, lönehantering, hjälp vid uppstart av företag och andra ekonomifrågor.

Nära relationer

För oss på Cleverex Ekonomi och Redovisning är det viktigt att ha en nära relation till våra kunder för att kunna ge rätt stöd, i rätt tid. Vi vill vara en långsiktig samarbetspartner som tillsammans hjälper dig att växa och utvecklas.

Fasta priser

På Cleverex Ekonomi och Redovisning är vi måna om att våra kunder ska känna sig nöjda och trygga, därför erbjuder vi fasta priser på våra löpande tjänster. Som kund hos oss får du inga oväntade kostnader eller överraskade fakturor, utan har full insyn i prisbilden.